ОЦЕНА РАДА БЕОГРАДСКЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ ОД СТРАНЕ ЛОНДОНСКЕ АГЕНЦИЈЕ “COMPANY WALL BUSINESS” У 2020. ГОДИНИ И ДОДЕЛА СЕРТИФИКАТА БОНИТЕТНЕ ИЗВРСНОСТИ

Лондонска агенција “Company Wall Business” оценила је рад Београдске асоцијације за школски спорт у 2020. години као поуздану, са највишом оценом бонитета ААА.
СЕРТИФИКАТ БОНИТЕТНЕ ИЗВРСНОСТИ је службено признаје постојаног и сигурног пословања и представља гаранцију успешног пословања и уживања поверења у пословном свету. Истраживања тржишта показују да носиоци Цомпанy Wалл Бусинесс сертификата послују стабилније, прогресивно остварују одрживи успех и препознају се међусобно на националном и интернационалном нивоу. Фирме које су носиоци сертификата чине пословну мрежу најуспешнијих у Републици Србији и региону, и послују раме уз раме са конкурентима из земаља централне Европе.
Признање долази у веома тешкој пословној години у којој смо успели да одржимо ниво активности и поред свих препрека са којима смо се сви заједно суочили.
Велико хвала нашим партнерима на подршци и надамо се бољој и успешнијој 2021. години у којој нас очекују веома битни спортски догађаји.