Општинско такмичење у Малим олимпијским играма у Младеновцу

У организацији Спортског савеза Младеновца, Градске општине Младеновац и уз подршку Београдске асоцијације за школски спорт града Београда, у младеновачким школама почеле су Мале олимпијске игре за децу од првог до четвртог разреда.
Због епидемиолошке ситуације ова спортска манифестација одржава се по школама појединачно, уз примену свих мера заштите.
Подршку младеновачким основцима на почетку овог такмичења пружили су председник општине Владан Глишић и члан Већа ресорно задужен за спорт, Богдан Вускановић, који су им пожелели много успеха, спортске среће и фер плеј такмичење.
Општинско такмичење у Малим олимпијским играма, у Младеновцу, одржане су 25.фебруара.2021. године у три градске школе, „Момчило Живојиновић“, „Свети Сава“ и „Коста Ђукић“, а такмичење ће бити одржано и у школама у сеоским месним заједницама.
Екипе са најбољим резултатима представљаће општину Младеновац на градском такмичењу у СЦ „Мастер“ у Београду, 12. марта 2021. године, које организује Београдска асоцијација за школски спорт уз подршку Секретаријата за спорт и омладину града Београда.