БЕОГРАДСКА ШКОЛСКА ЛИГА

Полуфинале

РЕЗУЛТАТИ

1. ОШ „Бранко Радичевић“ (Земун) 03:11 ОШ „Никола Тесла“ (Гроцка)
2. ОШ „Цана Марјановић“ (Сопот) 06:10 „ОШ „Стеван Сремац“ (Палилула)

У ФИНАЛУ

1. ОШ „Никола Тесла“ (Гроцка) 16:11 ОШ „Стеван Сремац“ (Палилула)

За Треће место

1. ОШ „Цана Марјановић“ (Сопот) 02:04 ОШ „Бранко Радичевић“ (Земун)