БЕОГРАДСКА ШКОЛСКА ЛИГА

Финале

1. ОШ „Никола Тесла“ (Гроцка) 16:11 ОШ „Стеван Сремац“ (Палилула)

ПЛАСМАН ЕКИПА

Рб. Школа
1. ОШ „Никола Тесла“ (Гроцка)
2. ОШ „Стеван Сремац“ (Палилула)
3. ОШ „Бранко Радичевић“ (Земун)
4. ОШ „Цана Марјановић“ (Сопот)