БЕОГРАДСКА ШКОЛСКА ЛИГА

Финале

1. „Земунска гимназија“
(Земун)
15:19 Гимназија „Патријарх Павле“
(Раковица)

ПЛАСМАН ЕКИПА

Рб. Школа
1. Гимназија „Патријарх Павле“ (Раковица)
2. „Земунска гимназија“ (Земун)
3. „IV београдска гимназија“ (Савски Венац)
4. СШ „Свети Сава“ (Стари град)

Пласирани на међуокружно првенство

Рб. Школа
1. Гимназија „Патријарх Павле“
(Раковица)
2. „Земунска гимназија“
(Земун)