БЕОГРАДСКА ШКОЛСКА ЛИГА

Финале

1. Фармацеутско-физиотерапеутска школа
(Звездара)
15:20 „Спортска гимназија“
(Стари град)

ПЛАСМАН ЕКИПА

Рб. Школа
1. „Спортска гимназија“ (Стари град)
2. Фармацеутско-физиотерапеутска школа (Звездара)
3. „Економско-трговинска школа Сопот“ (Сопот)
4. Медицинска школа „Београд“ (Савски Венац)

Пласирани на међуокружно првенство

Рб. Школа
1. „Спортска гимназија“ (Стари град)
2. Фармацеутско-физиотерапеутска школа
(Звездара)