28.01.2021. године, представници Секретаријата за спорт и омладину града Београда и Београдске асоцијације за школски спорт, свечано су доделили плакете ученицима београдских школа и званичницима заслужним за развој школског спорта. У просторијама Секретаријата за спорт и омладину града Београда награде су уручили градска секретарка за спорт и омладину Гђа Драгана Белојевић и председница Београдске асоцијације за школски спорт проф. др Весна Ћилерџић.
Добитници плакета:
– Теодора Петровић, ученица VIII/2, ОШ „Вељко Дугошевић“ са општине Звездара, добитница плакете за остварени резултат на Градском првенству у атлетици у трчању на 60 метара, у оквиру пројекта “Срцем до циља”.
– Димитрије Пуртић, ученик III/2 ОШ „Милена Павловић-Барили“ са општине Палилула, добитник плакете за допринос у реализацији пројекта “Вежбајмо са сврхом”.
– Анастасија Ивковић, ученица II/6 „Спортске гимназије“ са општине Стари Град, добитница плакете за допринос у реализацији пројекта “Шампиони школа вежбају са вама”.
– Гђа Драгана Контић, координаторка за школска спортска такмичења на општини Звездара, добитница плакете за допринос у развоју школских спортских такмичења.
– Посебну плакету Београдска асоцијација за школски спорт доделила је Гђи Драгани Белојевић, градској секретарки за спорт и омладину за изузетан допринос у развоју и унапређењу предшколског и школског спорта града Београда.
Честитамо добитницима награда и желимо да наставе пут заслужних за спорт у нашем граду Београду.