28.01.2021. godine, predstavnici Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i Beogradske asocijacije za školski sport, svečano su dodelili plakete učenicima beogradskih škola i zvaničnicima zaslužnim za razvoj školskog sporta. U prostorijama Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda nagrade su uručili gradska sekretarka za sport i omladinu Gđa Dragana Belojević i predsednica Beogradske asocijacije za školski sport prof. dr Vesna Ćilerdžić.
Dobitnici plaketa:
– Teodora Petrović, učenica VIII/2, OŠ „Veljko Dugošević“ sa opštine Zvezdara, dobitnica plakete za ostvareni rezultat na Gradskom prvenstvu u atletici u trčanju na 60 metara, u okviru projekta “Srcem do cilja”.
– Dimitrije Purtić, učenik III/2 OŠ „Milena Pavlović-Barili“ sa opštine Palilula, dobitnik plakete za doprinos u realizaciji projekta “Vežbajmo sa svrhom”.
– Anastasija Ivković, učenica II/6 „Sportske gimnazije“ sa opštine Stari Grad, dobitnica plakete za doprinos u realizaciji projekta “Šampioni škola vežbaju sa vama”.
– Gđa Dragana Kontić, koordinatorka za školska sportska takmičenja na opštini Zvezdara, dobitnica plakete za doprinos u razvoju školskih sportskih takmičenja.
– Posebnu plaketu Beogradska asocijacija za školski sport dodelila je Gđi Dragani Belojević, gradskoj sekretarki za sport i omladinu za izuzetan doprinos u razvoju i unapređenju predškolskog i školskog sporta grada Beograda.
Čestitamo dobitnicima nagrada i želimo da nastave put zaslužnih za sport u našem gradu Beogradu.